Zaštitne pregrade za Fordove Transit i Transit Custom/Tourneo

Ford od ovog mjeseca na popis dostupne dodatne opreme dodaje nove zaštitne pregrade, dizajnirane tako da odijele putnike i pomognu tvrtkama da se pridržavaju zahtjeva za socijalnim distanciranjem

Ford je najavio novi asortiman zaštitnih montažnih pregrada koje se mogu brzo i lako prilagoditi širokom izboru njihovih komercijalnih vozila, dizajniranih kako bi se korisnicima pomoglo u ispunjavanju zahtjeva za socijalno distanciranje i pružanju dodatne sigurnosti. Dizajnirane za korištenje u školskim minibusevima, prijevozu pacijenata, shuttle prijevozu te prijevozu osoba s invaliditetom, dostavi ili pak taksi djelatnosti, ove pregrade trebaju dopuniti postojeću osobnu zaštitnu opremu i higijenske protokole – i mogu se konfigurirati u skladu s pojedinačnim zahtjevima. Mogu se postaviti između sjedala vozača i suvozača, iza prednjih sjedala, između vozača i suvozača te iza prednjih sjedala, kao i između i iza vozača i suvozača, te između sjedala u drugom redu.

Osim toga, štitovi i mjesta ugradnje pažljivo su dizajnirani kako bi osigurali sigurnost putnika. Lagani, fleksibilni materijali sa sigurnim nosačima napravljeni su tako da spriječe ozljede u slučaju nezgode, a mjesta ugradnje i položaji remena omogućuju normalno aktiviranje bočnih i zavjesa zračnih jastuka. Nepropusni štitnici izrađeni su od prozirne polivinilkloridne (PVC) plastike s integriranim trakama za jednostavnu ugradnju i mogu se lako čistiti kao dio operativnih postupaka dezinfekcije interijera. Nakon postavljanja, štitnici ne ograničavaju udobnost putnika, kao ni unutarnji prostor ili rad sustava grijanja i ventilacije.

Prozirni PVC materijal također omogućava vozaču da zadrži potpunu vidljivost kroz vjetrobransko i bočna stakla i ogledala, a putnici se i dalje mogu sasvim normalno čuti i vidjeti. Kao dio službene ponude Fordove opreme, kupci će moći naručiti ovu zaštitu, koja je prošla Fordovu strogu provjeru sigurnosti, kvalitete i izdržljivosti – putem Fordovih zastupnika, kao i putem Fordove Online trgovine na odabranim tržištima. Sve je to prema važećim propisima i preporukama, ali se ipak nadamo kako ovo “novo normalno” neće dugo trajati, jer će na kraju normalno postati sve osim nas samih.

Comments

comments