Zaokružena narudžba od 150 Krone prikolica

Amm Spedition je u prošloj i ovoj godini naručio više od 150 Krone prikolica, a simbolična predaja 150. vozila obavljena je u prostorima špediterske agencije u luci Nürnberg

Jubilarnu prikolicu je osobno isporučio regionalni direktor prodaje tvrtke Krone Johannes Bründl, koji se zahvalio tvrtki AMM Spedition u ime cijelog tima tvrtke Krone na izvrsnoj suradnji. Ralf Amm i Alexander Richter, direktori tvrtke Amm GmbH & Co KG Spedition, dobili su time 150. naručeno vozilo, volumensku prikolicu iz serije Krone Mega Liner, i objasnili da odmah kreće na cestu. Ralf Amm naglasio je da su osobna posvećenost, kvaliteta vozila i naravno omjer cijene i učinka snažni argumenti za odluku u korist Kronea.

Sa svojim niskim podvozjem, Mega Liner je dizajniran da ponudi utovarni volumen od 100 m³; uz to ima visoko učinkoviti podizni hidraulični krov i praktično hidraulično otvaranje straga, što omogućuje brzi utovar i istovar. “Uvijek smo obraćali pažnju na zahtjeve naših kupaca. To znači da tehnička stručnost i oprema moraju biti vrhunski, ali za realizaciju je zaslužan ljudski faktor. To je u potpunosti u skladu s našom filozofijom: gradimo na partnerstvu koje doslovno pokreće stvari!”, naglasio je Ralf Amm.

Comments

comments