Toyota Hilux za pomoć Petrinji

Gradonačelnik Darinko Dumbović je istaknuo kako u epicentru katastrofe koja je zadesila grad svjedočimo i epicentru humanosti kompanije Toyota

Nakon razornih potresa koji su pogodili Banovinu, Toyota Croatia pruža podršku gradu Petrinji, ustupajući nezaustavljivu Toyotu Hilux, dok je primopredaja održana u dvorištu privremene Gradske uprave Grada Petrinje. Vozilo se ustupa na korištenje Gradu Petrinja kao podrška Toyote u mobilnosti tijekom procesa obnove. Ključeve Toyote Hilux gradonačelniku Grada Petrinje, g. Darinku Dumboviću, uručio je Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o. 

Tom prilikom je Bago istaknuo: ”Veseli me što imam priliku iskazati podršku Toyote građanima i gradu Petrinja, svima stradalima i oštećenima u razornom potresu koji je pogodio Baniju krajem ionako izazovne 2020. godine. Cilj ove naše donacije je omogućiti pristup pomoći i najudaljenijim i najnepristupačnijim dijelovima Banije, te pomoći Gradu Petrinja u procesu obnove i pomoći u podizanju kvalitete života potresom pogođenom stanovništvu. Toyotu Hilux još od 1968.godine prati reputacija neuništivog i nezaustavljivog automobila. Uvjereni smo da HILUX ostaje u pravim rukama i da će svakodnevno služiti građanima Petrinje.”

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović je rakao kako službeni vozni park Grada Petrinje već dugi niz godina čine Toyota vozila, pa može reći kako je Toyota zadnjih 15-ak godina pouzdan partner tog grada. Grad  ima teško dostupnih, dislociranih područja u kojima su stotine ljudi kojima je potrebna pomoć, a ovakvo vozilo je upravo ono što im treba i što im kao Gradu pruža sigurnost. Gradonačelnik je istaknuo kako  u epicentru katastrofe koja je zadesila grad svjedočimo i epicentru humanosti  kompanije Toyota na čemu je posebno zahvalio, te dodao kako se nada Nadam se će ovaj Toyotin potez senzibilizirati i mnoge druge koji na ovom području imaju prostora za pomoći, uključujući gradove Sisak i Glina.

Comments

comments