Zimske gume na poklon uz Peugeotove dostavnjake

Pošto se bliži sezona zimskih guma, u Peugeotu su pokrenuli akciju u kojoj kupce svojih LCV vozila darivaju ovom korisnom i potrebnom opremom

Peugeot pokreće prodajnu akciju za laka komercijalna vozila Peugeot Partner, Boxer i Expert koji zadovoljavaju vrlo različite potrebe profesionalnih korisnika. U ovoj prodajnoj akciji kupci do kraja godine na poklon dobivaju četiri zimske gume. Sva laka komercijalna vozila u ponudi su uz Peugeot Financiranje uz primamljive mjesečne rate pri kupnji na leasing do 60 mjeseci. Tako je primjerice, Peugeot Partner Furgon u ponudi je s mjesečnom ratom od 1.250 kn mjesečno + PDV, Peugeot Expert Furgon s mjesečnom ratom od 1.600 kn mjesečno + PDV, a Peugeot Boxer Furgon od 1.790 kn mjesečno + PDV.

Peugeot u ponudi ima kompletnu, modernu i raznoliku gamu lakih gospodarskih vozila, koja nudi optimalan omjer cijene i opreme, kvalitete i pouzdanosti i koji odgovaraju na svaki zadatak koji stavite pred njih. Raspon korisnog volumena se kreće od 3,8m³ na Peugeot Partneru do 17m³ na pouzdanom i izdržljivom Boxeru.

Comments

comments