Završni testovi Arrivalovog e-vana za UPS

Arrival Automotive je Start-Up kompanija, osnovana u velikoj Britaniji, koja će uskoro započeti proizvodnju 10.000 električnih vanova za logističku kompaniju UPS (United Parcel Service), a čiji testovi su pri kraju

Program razvoja ovog specijaliziranog namjenskog vozila je pri kraju, pa će, kako je ranije najavljeno, proizvodnja električnih vanova započeti tijekom jeseni. Špijunski fotografi su testni prototip s minimalnom količinom kamuflaže uspjeli snimiti za vrijeme završnih testova u Njemačkoj.

Iako detalji nisu vidljivi, testni protitp je opremljen velikim brisačem prednjeg vjetrobranskog stakla, a u kabini su vidljiva i Sparco sjedala koja bi trebala olakšati svakodnevni boravak u vozilu.

Prema prvim najavama, Arrival Van bi trebao biti dostupan u nekoliko karoserijskih izvedbi, s različitim visinama i dužinama, te baterijama LG Chem kapaciteta od 44, 67, 89, 111 i 133 kWh.

Za sada nije poznato hoće li i kada Arrival ponuditi svoj električni van u maloprodaji, budući da će svi prozvodni kapaciteti tvrtke za duže vremena biti zauzeti izradom vozila za UPS.

Comments

comments