Zajednička titula Vana godine za Kangoo i Citan

Najnoviji kombi marke Renault i Mercedes-Benz Citan prepoznati su kao najbolji u konkurenciji 14 lakih gospodarskih vozila predstavljenih u posljednjih godinu dana, dok je priznanje dodijeljeno na salonu komercijalnih vozila Solutrans

Na gala večeri održanoj povodom salona automobila Solutrans u Lyonu, Jarlath Sweeney, predsjednik žirija Nagrade za međunarodni kombi godine (IVOTY), uručio je predstavnicima poslovnih jedinica za laka gospodarska vozila Renault Grupe i Mercedesa, nagradu za Međunarodni kombi godine 2022. koja je pripala novom Kangoou Van i Citanu. Paneuropski žiri, sastavljen od 24 vodeća novinara specijalizirana u području gospodarskih, industrijskih i transportnih vozila, odabrao je ova dva vana u konkurenciji 14 lakih gospodarskih vozila od 11 različitih marki koja su predstavljena tijekom proteklih mjeseci.

Glavni kriterij za odabir pobjednika bio je doprinos nominiranog vozila učinkovitosti, sigurnosti, održivosti i ekološkim standardima sektora lakih gospodarskih vozila. Novi Kangoo Van i Citan prvenstveno su namijenjeni flotama, obrtnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo opremljeno najnovijim tehnologijama i prilagođeno njihovim potrebama. Pored najmodernijih tehnologija i vrlo ekoloških motora nude i najbolje vrijednosti za u klasi, počevši od standardne inačice koja nudi do 3,9 m3 prostora za pohranu, najveću nosivost od 600 kg koja se može povećati na 800 kg (uz nadoplatu) i kapacitet vuče od 1500 kg.

Comments

comments