Za vikend se održava splitski Auto-moto salon

Auto-moto salon u organizaciji Slobodne Dalmacije i City Centera one održava se već dvanaestu godinu zaredom u najpopularnijem šoping-centru u Dalmaciji, a imati priliku vidjeti odabrane modele renomiranih auto brendova

Već 12. godinu za redom City Center one će, u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom, ugostiti Auto moto salon, najveći takve vrste u Dalmaciji, a koji će posjetiteljima na jednom mjestu ponuditi sve bitne novitete iz auto i moto industrije te im zagolicati maštu limenim ljubimcima koje nemaju priliku vidjeti svakoga dana. Bez obzira planirate li kupovati novo vozilo ili samo uživate u pogledu na neodoljive modele, novo izdanje Auto moto salona od 12. do 16. travnja ne smijete propustiti.

Mazda, Kia, Toyota, Mercedes, Renault, Dacia, Suzuki i Volvo izložit će 28 modela automobila, među njima će biti i Mercedesov premium model EQS, potpuno električna limuzina iz serije Mercedes-EQ koja se temelji na modularnoj arhitekturi za luksuzna i poslovna električna vozila. Spajanjem tehnologije, dizajna, funkcionalnosti i povezivosti, EQS oduševljava vozače i putnike. Za ljubitelje vožnje na dva kotača rezerviran je drugi kat Centra.

Comments

comments