Vaš kruh do trgovine stiže Mercedesom

U godinu dana MLINAR pekarska industrija d.o.o. proizvede pozamašnih 170.000.000 pekarskih proizvoda. U distribuciji od pećnice do trgovina uključit će se 14 novih Mercedes-Benz Sprintera 315 CDI s UNIBOX nadogradnjom

Vozačevoj dobrobiti i ugodnoj radnoj atmosferi za volanom sigurno će dobro doći klima uređaj i audio sustav, a na sigurnost u prometu će utjecati bluetooth koji mu omogućava sigurno korištenje mobilnog uređaja pri svakodnevnim dostavama. Sigurnosti doprinosi i snažni pogonski agregat od 150 konjskih snaga koji je uparen s ručnim mjenjačem sa šest brzina. Tu je i bogata serijska sigurnosna oprema u vidu ESP sustava najnovije generacije koji sadrži i zaštitu pri udarima bočnog vjetra, što je naročito bitno kod vozila s ovakvim tipom nadogradnje.

Kako bi šasije bile prilagođene tipu nadogradnje i eksploatacije, opremljene su pojačanom prednjom osovinom te pojačanim stabilizatorima. Nadogradnja tipa UNIBOX namijenjena je prijevozu kruha, i opremljena dvokrilnim stražnjim i bočnim vratima. Sprintere je predao Star Importov voditelj prodaje flotnim kupcima lakih gospodarskih vozila Boris Gojšić.

Comments

comments