Van Hool TDX27 Astromega – luksuz za njih stotinu

Belgijski neovisni proizvođač autobusa i industrijskih vozila isporučio je tvrtki M.G. Cars u Ittreu prvo vakvo vozilo u toj zemlji, luksuzni double decker s konfiguracijom od okruglo sto sjedala (98 putnika + 1 vodič + 1 vozač)

M.G. CARS je osnovan 1987. godine i uglavnom je aktivan u prijevozu učenika za međunarodne škole u Bruxellesu i okolnim područjima. Pri nabavci najnovijeg autobusa fokus im je bio usmjeren na ekološke, ekonomske i ergonomske prednosti. Poboljšanjem kapaciteta na 98 putnika plus vozač i vodič, ovo je vozilo sada posebno prikladno za kratka i srednje duga putovanja. Povećani kapacitet također osigurava da je autobus prikladan za prijevoz velike grupe ljudi, bez kompromitiranja udobnosti sjedala ili prostora za noge.

Veliki smještajni kapacitet za putnike čini ovo vozilo izvrsnim za grupe, škole, društva i tvrtke s dodatnom praktičnom prednošću da grupa može ostati zajedno u jednom vozilu tijekom putovanja, i potrebno je samo jedno parkirno mjesto za autobuse. Osim toga, manje vozila na cestama nudi ekološke prednosti zahvaljujući manjim emisijama, kao i ekonomske prednosti zahvaljujući manjoj potrošnji dizela.

Istodobno, to će pomoći u prevladavanju ozbiljnog nedostatka vozača u čitavom sektoru transporta, a pogotovo vozača autobusa. Kako bi putnicima ponudio najvišu razinu udobnosti tijekom putovanja, ovaj Van Hool TDX27 Astromega opremljen je snažnim motorom iz izloga DAF-a s 390 kW/530 KS i u kombinaciji s automatskim mjenjačem ZF Traxon.

Comments

comments