U Slavonskom Brodu otvoren Ivecov OK Trucks centar

Novi logistički centar je zajednički projekt OK Trucksa u suradnji s hrvatskim partnerom Benussi i strateški je bitan za remarketing rabljenih vozila, a pruža punu podršku trgovcima i klijentima u ovom dijelu Europe

OK Trucks je marka iz portfolia Iveca, predstavljena 2015. godine i posvećena prodaji i remarketingu certificiranih rabljenih vozila, koja nudi široku paletu provjerenih, sigurnih i pouzdanih gospodarskih vozila, za što jamči Iveco. Ovisno o potrebama kupaca, nude jamstvo u čitavoj Europi, usluge povezivanja, pomoć na cesti i popravak u slučaju kvara, kao i rješenja za financiranje i zakup. Upravo je u Slavonskom Brodu, nedaleko zapadnog ulaza s autoceste, otvoren novi logistički centar OK Trucks koji će pokrivati jugoistočnu Europu.

Vrpcu su zajedno prerezali prvi čovjek tvrtke Benussi, Silvano Benussi kojemu su se na pozornici pridružili Massimiliano Perri, globalni direktor branda OK Trucks, Emilio Parato, direktor Iveca za Austriju i jugoistočnu Europu (CEE) i Miloš Lalović, Director OK Trucks CEE. Centar je prikladno pozicioniran, s izvrsnom pristupačnošću iz susjednih zemalja, i s ukupnom površinom posvećenom OK kamionima od 4000 m2, uključujući administraciju, servis i parkiralište. Vozila su prošla niz provjera i pregleda. Na osnovu njihovih posebnih obilježja, kao što su godište, kilometraža, potrošenost guma i rad na obnovi, vozila su podijeljena u tri grupe – Premium, Comfort i Basic – radi lakšeg izbora, a prema potrebama kupaca.

Bez obzira na paket, svaki kupac dobije provjereno vozilo s otklonjenim nedostacima i spremno da odmah na njega zakači prikolicu i krene na put. Tim profesionalaca podržava i usmjerava kupce u izboru odgovarajućeg rabljenog vozila prema njegovoj budućoj namjeni, kao i mogućnostima klijenta, također i u vezi jamstva, financiranja i usluga mobilnosti. U servisnoj radionici centra posjetiteljima su uspoređena dva Stralisa iz iste flote, jedan netaknut nakon povrata, a drugi sa završenim Premium dotjerivanjem. Razlika je itekako vidljiva, a pokazano nam je i kako se vrši kontrola vozila u više od 120 točaka.

“S obzirom na važnost i potražnju za komercijalnim vozilima, novim i rabljenim, koja dolaze s tržišta jugoistočne Europe, Iveco je odlučio otvoriti novi logistički centar u Slavonskom Brodu kako bi vozila približio svojim kupcima pružajući cjelovito rješenje OK Trucks. Iveco se već doživljava kao pouzdan partner i ima značajnu prisutnost na području gdje ćemo 2021. isporučiti više od 5500 novih i 800 rabljenih komercijalnih vozila. Kao lider u plinskoj tehnologiji, vodećem zelenom i održivom rješenju dostupnom danas s vozilima na LNG i CNG, Iveco će s novim centrom podržati daljnji rast ovog segmenta u tom području!”, rekao je na otvorenju Emilio Parato, poslovni direktor za Austriju i srednju i istočnu Europu (CEE).

Comments

comments