Treći Ford F-MAX za Trotters

U svega godinu dana je bjelovarska tvrtka koja se bavi međunarodnim i domaći transportom u vozni park uvrstila tri Fordova tegljača. Nakon dva metalik plava, prinova je također u atraktivnoj, metalik bordo boji

Nakon što su krajem listopada prošle godine kupili svoj prvi Ford F-Max, a početkom godine i drugi, tvrtki Trotters jdoo iz Bjelovara je nedavno isporučen još jedan kamion. I ovaj je opremljen s 13-litarskim motorom Ford Ecotorq od 500 KS i 2.500 Nm okretnog momenta. Mjenjač je automatizirani 12-stupanjski ZF TraXon s Power i Eco+ modom i Eco Roll-om, te pojačanom motornom kočnicom i ZF intarderom. adaptivnim i prediktivnim tempomatom.

Spavaća kabina s 216 cm unutarnje visine ima dva kreveta, a između ostaloga, opremu čine multimedijski sustav s dodirnim 7,2“ zaslonom, Bluetoothom i navigacijom, a tu je i luksuzni paket koji uključuje aluminijske naplatke, kratka LED svjetla, senzore za tlak i temperaturu u gumama i još dosta toga. Svako vozilo Ford F-MAX vozilo moguće je i umrežiti pomoću ConnecTruck aplikacije koja omogućuje praćenje vozila i efikasnije upravljanje voznim parkom. Vozilo je članu uprave Trottersa Robertu Puljku predao Martin Gjureković iz tvrtke KAM i BUS Importer.

Comments

comments