Toyota C-HR: atraktivna cijena uz brzu isporuku

Osim odlične cijene od vrlo pristupačnih 219 eura mjesečno, svaki kupac uz brzu isporuku svoje nove Toyote dobiva i 10 godina/185.000 km općeg jamstva, te 10-godišnje jamstvo na hibridnu bateriju. Brza isporuka je dodatni adut

Jedan od najatraktivnijih crossovera te pravi dragulj u ponudi Toyote je suvremen i moderan hibridno-električni model koji plijeni pažnju fantastičnim dizajnom, te je opremljen najmodernijim tehnologijama za sigurnost i multimediju. Kako bi učinkovitost i vrhunske tehnologije bile dostupne širokom krugu vozača, sada je Toyota C-HR dostupna u posebnoj ponudi s atraktivnom mjesečnom ratom i gotovo ekspresnom isporukom. Tako osim atraktivne cijene od svega 219 eura mjesečno, svaki kupac uz brzu isporuku dobiva i deset godina općeg jamstva koje vrijedi do prijeđenih 185.000 kilometara  – ovisno što prije nastupi. Osim toga, dobiva i deset godina jamstva na hibridnu bateriju što je iznimno važno jer, prema istraživanju, s Toyotom C – HR Hybrid Electric njeni vozači više od osamdeset posto gradskih vožnji putuju na struju.

Ova odlična prednost, naročito u svijetlu nestabilnih cijena energenata, svakako će pozitivno djelovati na smanjenje troškova u nepreglednom i ovih dana često ograničenom kućnom budžetu. Što se ušteda tiče, tu C-HR pruža i dodatnu pomoć putem analize načina vožnje jer vozaču pruža korisne povratne informacije koje mu pomažu da u još većoj mjeri vozi na električni pogon i smanji svoju potrošnju goriva, sve kako bi izvukao najviše iz svog hibrida. Usred gužve i užurbanog života, zaista je umirujuće znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijih sigurnosnih tehnologija, kako za ugodu tako i sigurnost.

Pružajući izuzetnu reprodukciju zvuka, C-HR može biti opremljen premium audio sustavom JBL koji obuhvaća 8-kanalno stereo pojačalo od 576 watta s devet zvučnika, uključujući i dva potpuno nova JBL visokotonca. Kvalitetu JBL prepoznaju muzički profesionalci, pa se širom svijeta njihovi audio sustavi koriste u brojnim koncertnim dvoranama, događajima i na stadionima. Točnije, JBL se koristi na 80% koncerata, u 70% muzičkih studija i 90% kinodvorana s certifikatom THX. Kako je kvaliteta za obje tvrtke zajednički fokus, rezultat je novi, beskompromisni premium audio sustav posebno skrojen za ovaj automobil.

Internetske usluge MyT uključuju multimedijski sustav osmišljen kako bi svaka vožnja bila sigurnija i zabavnija, bez obzira jeste li u vozilu ili izvan njega. Putem internetskih usluga MyT dobiva se pristup poduci za hibridnu vožnju koja pomaže u optimalnoj vožnji na električni pogon, kao i osvježenja u stvarnom vremenu poput upozorenja na kamere za mjerenje brzine. Povrh toga, tu je i mogućnost spajanja telefona u automobilu kako bi vozač i putnici uživali u svojim omiljenim aplikacijama izravno putem zaslona sustava za informiranje i zabavu u automobilu. još više detalja o svim aktualnim pogodnostima saznajte na poveznici https://www.toyota.hr/buy-and-offers/offers/chr-hybrid-1-8

Comments

comments