TEMBO R-CROSS 10W40

TEMBO Lubricants je hrvatska marka motornih ulja i maziva koja se od 2013. godine proizvode u Belgiji, Austriji i Njemačkoj – ovisno o proizvodima

TEMBO R-Cross 10W40 je polusintetičko ulje vrhunske kvalitete za benzinske i dizel motore s i bez turbo-punjača i direktnim ubrizgavanjem goriva (HDI, CDI motori). Upravo iz tih razloga odličan je odabir za tvrtke koje imaju mješovite vozne parkove. Visoko kvalitetna formulacija i stabilan viskozitet pri niskim i visokim temperaturama čine ga odličnim izborom za korištenje tijekom cijele godine. Proizvod na tržište dolazi u pakiranjima od 1, 4, 60 i 208 litara, i posjeduje sljedeće specifikacije: API SL/CF, ACEA A3/B4-08, VW 505.00, MB 229.1.

TEMBO Lubricants je hrvatska marka motornih ulja i maziva koja se od 2013. godine proizvode u Belgiji, Austriji i Njemačkoj – ovisno o proizvodima, a čija kvaliteta zadovoljava sve najnovije norme i razine kvalitete, te propisane specifikacije strukovnih udruženja API i ACEA. TEMBO Lubricants proizvodi sastavljeni su od premium baznih ulja i dodataka (aditiva), te ispunjavaju najviše razine kvalitete vodećih proizvođača vozila i stroge ekološke norme.

tembo-antiriz

 

Paletu TEMBO Lubricants proizvoda čine motorna ulja najnovije generacije i visoke učinkovitosti za osobna i teretna vozila, ulja i tekućine za mjenjače, kočnice i servo volane, hidraulična ulja, ulja za podmazivanje kliznih staza, ulja za podmazivanje motornih pila, tekućine za pranje stakla, i dr.

Za sve upite možete se obratiti tvrtki Tembo d.o.o. iz Gornjeg Stupnika, ili na www.tembo.hr

 

Comments

comments