TEMBO A-CROSS 5W40

Riječ je o potpuno sintetičkom ulju nove generacije, vrhunske kvalitete i visoke učinkovitosti za benzinske i dizel motore

Ulje TEMBO A-CROSS 5W40 namijenjeno je vozilima s i bez turbo-punjača i direktnim ubrizgavanjem goriva (HDI, CDI motori). Upravo iz tih razloga odličan je odabir za tvrtke s mješovitim voznim parkovima, koji trebaju sintetičko ulje povoljne cjene, koje omogućava produljene intervale zamjene. Ulje se proizvodi od vrhunskog baznog ulja i aditiva, što u konačnici daje visoko kvalitetnu formulu i stabilan viskozitet pri niskim i visokim temperaturama, i čine ga odličnim izborom za korištenje tijekom cijele godine. Proizvod na tržište dolazi u pakiranjima od 1, 4, 60 i 208 litara, i posjeduje sljedeće specifikacije: API SN; SL/CF, ACEA A3/B4-08, GM LL-B-025, VW 502.00/505.00, PORSCHE A40, MB 229.3, RENAULT RN 0710/0700, PSA B 71 2296, BMW LL-01.

TEMBO Lubricants je hrvatska marka motornih ulja i maziva koja se od 2013. godine proizvode u Belgiji, Austriji i Njemačkoj – ovisno o proizvodima, a čija kvaliteta zadovoljava sve najnovije norme i razine kvalitete, te strogo propisane specifikacije strukovnih udruženja API i ACEA.. TEMBO Lubricants proizvodi sastavljeni su od premium baznih ulja i dodataka (aditiva), te ispunjavaju najviše razine kvalitete vodećih proizvođača vozila i stroge ekološke norme. Paletu TEMBO Lubricants proizvoda čine motorna ulja najnovije generacije i visoke učinkovitosti za osobna i teretna vozila, ulja i tekućine za mjenjače, kočnice i servo volane, hidraulična ulja, ulja za podmazivanje kliznih staza, ulja za podmazivanje motornih pila, tekućine za pranje stakla, i dr.

Comments

comments