Slovenska policija preuzela 40 Citroenovih kombija

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Slovenije je na temelju javnog natječaja za poslovni najam četrdeset posebno modificiranih lakih gospodarskih vozila odabralo Avtotehnu Vis, ovlaštenog zastupnika marke Citroën

SLovenski policijski vozni park pojačan je novim lakim gospodarskim vozilima marke Citroën. Predstavnik marke Citroën u susjednoj nam zemlji ističe da i javni i privatni sektor trebaju fleksibilna i učinkovita transportna rješenja – bilo za svakodnevna radna putovanja zaposlenika ili za veće vozne parkove, kao u slučaju slovenske policije. U mnogočemu ima smisla odabrati poslovni leasing vozila koji poduzeću pruža učinkovitija i fleksibilnija rješenja od voznog parka u vlasništvu tvrtke. Tako je policija odabrala sve popularniju opciju poslovnog najma.

Ključna prednost leasinga gospodarskih vozila je što tvrtke sklapaju višegodišnje ugovore, što im omogućuje fiksne mjesečne troškove, uz pogodnosti paketnog održavanja vozila i ostalih usluga. U slučaju slovenske policije, poslovni najam za svih četrdesetak vozila Citroën uključuje i redovite servisne preglede, promjenu guma i njihovo skladištenje, redovitu zamjenu pregorjelih žarulja, dolijevanje motornog i kočionog ulja i rashladne tekućine, servisiranje i ponovno punjenje aparata za gašenje požara, jamstvene popravke, hitne popravke, popravke limarije, lakiranja i tehničke preglede.

Filip Koren, direktor C Automobil Import d.o.o., istaknuo je kako se „tvrtke sve više odlučuju za dugoročni poslovni najam, ponajviše zbog smanjenja troškova, veće fleksibilnosti te održavanja i servisiranja vozila, o čemu više ne moraju brinuti, a u isto vrijeme, individualno prilagođenim ponudama se pruža ono što im zapravo treba. Sveukupno, međutim, leasing poslovnih vozila ostaje isplativa i fleksibilna opcija za sve tvrtke koje žele unajmiti vozila za svoje poslovanje!”

Dodaje i kako imaju niz različitih vozila dostupnih tvrtkama putem Free2movea, koja se mogu unajmiti i kratkoročno i dugoročno. Slovenska policija je u prosincu prošle godine odlučila nabaviti 40 novih vozila Citroën Jumper, a ove godine odlučila se i na leasing dodatnih 40 vozila Jumpy po sustavu dugoročnog najma. To im omogućuje dodatnu fleksibilnost i dodatne mogućnosti izbora, jer uz sve prednosti najma, isti se može prilagođavati njihovim potrebama individualno i tijekom cijelog trajanja ugovora.

Comments

comments