Otvoren veliki Seat i Cupra centar u Zadru

Poslovna grupa Auto Hrvatska je u sklopu Poslovnog centra Zadar, prošlog petka svečano otvorila novi prodajno-servisni centar marki Seat i Cupra, opremljen prema najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru, omogućuje vozačima kompletnu uslugu na jednom mjestu, bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji, ili mu je potreban popravak postojećeg vozila u rasponu od brzog servisa pa do složenih popravaka. Čast za tradicionalnim udarcem u gong kojim Auto Hrvatska obilježava sve bitne događaje i uspjehe pripala je Tomislavu Rogiću, direktoru marki Seat i Cupra i Anti Čerkezu, direktoru prodaje novih vozila tvrke Auto Hrvatska Automobili, kojim je centar svečano proglašen otvorenim.

Izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, Alen Vuksan-Ćusa  je zahvalio tvrtci Porsche Croatia na povjerenju, te naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Seat i Cupra prodajno-servisnog centra sa salono od 300 kvadratnih metara. Član Uprave Porsche Croatia, Ivo Ivančević je tom prigodom čestitao na novoj investiciji te istaknuo kako niti s jednom tvrtkom Porsche Croatia nije imala takvu brzinu i obujam širenja poslovanja kao s Auto Hrvatskom.

Seat se danas može pohvaliti najboljom ponudom koju je ikad imao. U ponudi imaju čak šest modela, s klasičnim ili plug-in hibridnih motorima. Cupra je nova i nekonvencionalna marka, igra na kartu stimulacije stila i performansi i doživljaja automobila uopće. U svom progresivnom stilu namjeravaju dokazati da su elektrifikacija i sportski karakter savršena kombinacija, tako što će na tržište uvesti plug-in hibridne verzije modela  Formentor i svoje prvo potpuno električno vozilo, Cupra Born.

Comments

comments