Odlična akcija za hibride Suzuki Vitaru i S-Cross

U kampanji koja kreće 15. travnja kupci navedenih modela bit će u mogućnosti plaćanje izvršiti u dvije rate, ali uz dvogodišnju odgodu druge rate i bez kamata, kao i svih pripadajućih troškova obrade

Suzuki će svoje najtraženije modele ponuditi po još zanimljiijim uvjetima, i to bez „sitnih slova“ odnosno skrivenih troškova. Dovoljno je cijenu iz cjenika podijeliti s dva, te prvu ratu platiti prilikom preuzimanja automobila, a prije treće registracije, potrebno je platiti ostatak – ili taj dio jednostavno refinancirati odnosno raspodijeliti na nekoliko slijedećih godina. Kao i kod svih prethodnih Suzukijevih kampanja, kupci će biti u prilici ostvariti veliku uštedu jer neće odmah morati u cijelosti isplatiti svoj novi automobil. Treba napomenuti kako se Vitaru s najjačim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla I drugo, može odvesti za cijenu malo boljeg rabljenog automobila (174.210 kn), a drugi dio rate na naplatu stiže tek za dvije godine.

Naravno, za modele s manje opreme, cijena je osjetno niža, no ne i komfor, jer su i bazni modeli (od 131.500 kn naviše) izuzetno opremljeni, te svi imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, električni paket, središnje zaključavanje i još puno toga, a da pritom i oni zadržavaju provjereni 4-cilindrični motor, impozantne i uvijek dostupne snage. Jednaki hibridni sklop sa 144 KS ima i Vitarin svestrani rođak Suzuki S-CROSS, koji također postaje još povoljniji i još privlačniji Hrvatskom kupcu, cijenom od 139.544 kuna naviše. I to nije sve: ako kupcu više odgovara plaćanje u tri rate, biti će mu i to omogućeno. Ovom prilagodljivošću Suzuki je na pravom putu da ova dva pouzdana, sigurna i daleko najpovoljnija hibrida na domaćem tržištu, i dalje ostanu miljenici privatnih kupaca u Hrvatskoj.

Comments

comments