Novi Renaultov centar u Zagrebu

Na zapadnom dijelu Zagreba otvoren je novi prodajno-servisni salon marke Renault, RB Auto, na Samoborskoj cesti 93

Ovaj suvremeno uređeni prodajno-servisni salon zapošljava 12 ljudi. U prodajnom salonu površine 500 četvornih metara predstavit će se najnovija vozila marke Renault i Dacia, dok će brigu o održavanju, popravcima vozila i prodaji rezervnih dijelova voditi iskusna ekipa posebno osposobljenih servisera u radionici površine 700 četvornih metra, sa šest dizalica, odjelom za limariju, lakirnicom i komorom.

RB Auto opremljen je u skladu s najnovijim standardima „Renault Store” kojima se postupno prilagođuju trgovci diljem svijeta. Tim se konceptom Renault još kvalitetnije usredotočuje na suvremenog kupca, a uz novi vizualni identitet vozila, koji je prvi preuzeo novi Clio, koncept Renault Store predstavlja jednu od najupečatljivijih promjena u povijesti Renaultove prodajne mreže.

Tvrtka RB dugogodišnji je Renaultov partner koji postiže vrhunske prodajne rezultate u Riječko-goranskoj županiji a otvorenje podružnice u Zagrebu donosi novi zamah i mogućnost razvoja u današnjoj gospodarski nezavidnoj situaciji. „Vjerujemo da će sadašnji i budući vlasnici Renaultovih vozila biti zadovoljni našim uslugama te da ćemo tako doprinijeti ugledu Renaulta u regiji,” izjavio je direktor Dino Butorac.

Comments

comments