Novi motori za Citroën C5

Osim novih motora, C5 je dobio nove naplatke i proširenu paletu boja, a u kabini 7-inčni tablet osjetljiv na dodir

 

Popularna francuska limuzina i njena karavanska inačica, C5 Tourer od sada su u ponudi s novim, čišćim i učinkovitim BlueHDi 150 S&S BVM i BlueHDi 180 S&S EAT6 Euro6 motorima. Dostupni na svim razinama opremljenosti (Seduction, Business i Exclusive), imaju nisku emisiju CO2 i potrošnju goriva.

Slabiji motor, od 150 KS, uparen je s ručnim mjenjačem, prosječno troši 4,1 litru uz emisiju CO2 od 106 g/km, odnosno 4,2 litre i 110 g/km u verziji Tourer. Uz snažniji motor stiže automatski mjenjač a troši 4,4 litre uz emisiju CO2 od 114 g/km u objen karoserijske verzije.
Bezbrižnost u vožnji je osnažena s novim 6-brzinskim automatskim EAT6 mjenjačem. Novi naplatci od lagane legure 17” u sjajnoj sivoj sivoj Anthra boji dolaze u serijskoj opremi na modelu Exclusive, a kao dodatna oprema na izvedbi Exclusive u ponudi su naplatci od lagane legure 18’’Atlantique. Izbor elegantnih i profinjenih boja karoserije nadopunjen je sivom bojom “Moka”.

C5 i C5 Tourer prepuni su najnovijih tehnologija za veću jednostavnost upotrebe i udobnost, poput novog  7’’ tableta osjetljivog na dodir. Osim pročišćenog izgleda komandne ploče, ovaj novi zaslon objedinjuje navigaciju osjetljivu na dodir s 3D prikazom, multimedijski player preko USB-a ili audio streaming, telefon s funkcijom telefoniranja bez ruku,putno računalo i postavke vozila.

Comments

comments