Novi Berlingo ruši sve rekorde prodaje; već ih je proizvedeno više od 200 tisuća

U Europi je lani ostvario 16% udjela u svom segmentu (osobnih i lakih gospodarskih vozila), čime je dao veliki doprinos zamahu Citroëna, marke s najsnažnijim rastom među 12  proizvođača automobila u prošloj godini

Od svog lansiranja u Europi u rujnu 2018, treća generacija multipraktičnog Berlinga ima već više od 200,000 prodanih vozila Berlingo i Berlingo Furgon. U prošloj godini prodano ih je gotovo 150.000, što ga čini drugim najprodavanijim modelom marke Citroën, nakon C3. Samo je on lani imao 16% udjela u segmentu, od čega 2/3 registracija otpada na Berlingo Furgon, a trećina na putničke izvedbe.  

Komercijalni uspjeh novog Berlinga tako uvelike doprinosi zamahu Citroëna, marke s najsnažnijim rastom među 12  proizvođača automobila tijekom 2019. godine. Posebno je popularna izvedba Berlingo Business, namijenjena prijevozu putnika i tereta uz nosivost do 855 kg i obujam prostora za teret do 1900 litara. Ono najvažnije: uz 100 % odbitka PDV-a!  Također, od ove godine u ponudi je Berlingo Furgon Produženu kabina koji je idealna kombinacija za poslovne korisnike.

Nudi prijevoz za pet putnika i veliki utovarni prostor zahvaljujući modularnoj pregradi. Ovisno o potrebama korisnika, ovo vozilo nudi mogućnost prijevoza do pet osoba ili ako treba, volumen tovarnog prostora do 4m3. Berlingo Business i Produžena kabina dostupni su za isporuku odmah, s 4 zimske gume na poklon, 5 godina/100 000 km jamstva i mjesečnom ratom od 1.430 kn uz Citroën financiranje.

Comments

comments