Nove gume Goodyear KMAX

Svoju ponudu teretnih guma Goodyear nadograđuje s ukupno dvadeset novih dimenzija 17,5” i 19,5” guma KMAX S i KMAX D za upravljačku i pogonsku osovinu

Gume KMAX S i KMAX D razvijene su radi osiguravanja većeg broja prevoženih kilometara, snažnog prianjanja, preciznog upravljanja i visoke razine izdržljivosti za vozila koja voze dostavu ili na dugim relacijama u regionalnom i gradskom prometu. Nove gume udovoljavaju postojećim i budućim propisima za zimsku opremu, zbog čega su dobile simbol pahuljice u planini s tri vrha (3PMSF), a to prijevoznicima omogućuje vožnju s istim gumama u svim godišnjim dobima. U Goodyearovoj ponudi nove gume KMAX S i KMAX D zamijenit će prethodne gume Goodyear RHS II i RHD II (+) za upravljačku, odnosno pogonsku osovinu.

Predstavljene gume razvijene su uz uvažavanje novih vrsta pogona kao što su hibridni i električni te klasični dizelski. Razvijene su na provjerenoj tehnologiji KMAX u kombinaciji s robusnom konstrukcijom karkase i imaju prednosti koje u usporedbi s prethodnicama pridonose nižim operativnim troškovima. Gume KMAX S i KMAX D sadrže vrhunsku mješavinu gaznog sloja koja je izuzetno otporna na habanje, što im osigurava veći broj prevoženih kilometara. Gume imaju malen otpor kotrljanja te se tako smanjuje i potrošnja energije i omogućuje bolja iskoristivost goriva. Operativne troškove također smanjuju funkcionalna prilagodljivost u širokom spektru usluga i izdržljivost u teškim uvjetima rada.

Comments

comments