Nova priznanja za Kiju Stinger

Sve veći broj priznanja za Stingera je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko mjeseci od početka prodaje

Stinger je izabran za Auto godine po izboru internet portala Roadshow by CNET 2018 (‘Shift Award Vehicle of the Year’), i ‘Najbolji u 2018. godini’ (‘Best of the Year’) po izboru gledatelja američke televizijske emisije MotorWeek, što je najprestižnije priznanje od svih 14 kategorija. Stinger je između ostalog i finalist izbora za europski i američki auto 2018.
Stinger je u automobilskim medijima pohvaljen zbog zabavnih voznih osobina, uglađenosti  i izuzetnih performansi, karakterističnih za grand touring vozila. Kijin najnoviji model proglašen je autom godine u Slovačkoj, ‘performans auto godine’ u Velikoj Britaniji i ‘Trophée Argus 2018’, u vodećim francuskim medijima. Stinger je bio i u najužem izboru za automobil godine u Češkoj.
Njegov gran turismo izgled nedavno je nagrađen priznanjem ‘iF design’ za 2018. godinu, koje je jedno od najprestižnijih priznanja na području automobilskog dizajna, dok je Stingerov 3,3-litreni twin-turbo benzinski 6-cilindrični motor svrstan među 10 najboljih motora u 2018. godini po izboru američkog magazina Ward.

Comments

comments