Nissan NP300 Navara je pickup godine

Cijenjena nagrada predstavnicima Nissana je predana na ceremoniji održanoj u Lyonu u sklopu specijaliziranog sajma Solutrans

Posve nova NP300 Navara podvrgnuta je rigoroznom testiranju za Međunarodni pick-up godine, na kojem su ocjenjivane terenske sposobnosti, vozna svojstva i vrijednost dobivenog za uloženo. Testirane su i uspoređivane radne sposobnosti pick-upova, među njima i kapacitet vuče. Žiri je posebno pohvalio nadmoćna vozna svojstva i terenske sposobnosti, snažne performanse motora i nosivost.

Vozilo spaja udobnost i uglađenost crossovera s hvaljenim terenskim sposobnostima, izdržljivošću i nosivošću po kojima je Navara poznata. Robusna šasija odlikuje se brojnim novostima, uključujući posve novi multilink stražnji ovjes s pet spona ugrađen na izvedbi s dvostrukom kabinom i sanduk 67 mm dulji od onog prethodne generacije.

Bogata ponuda inovativnih i pristupačnih automobilskih sustava poput panoramskog Around View Monitora i sustava automatskog kočenja (FEB), osmišljenih da poboljšaju vozna svojstva i praktičnost također je jedinstvena u segmentu pick-upova.

Proizvodnja nove Navare započela je ovog mjeseca u Barceloni dok prodaja širom Europe počinje u siječnju 2016.

Comments

comments