Maseratiji za sudionike skupa G20 u Rimu

Od 29. do 31. listopada se u Rimu održava summit G20, čiji je partner Maserati isporučio 40 automobila za prijevoz šefova država i vlada tijekom ovog važnog diplomatskog događaja

Maserati predstavlja istinsku izvrsnost “Made in Italy”, a njegovo partnerstvo s G20 Rimskim summitom još jednom dokazuje status marke kao idealnog ambasadora vrijednosti Italije u cijelom svijetu. Od 29. do 31. listopada Maserati će sudionicima summita osigurati 40 automobila za prijevoz šefova država i vlada tijekom ovog važnog diplomatskog događaja. Vodeći model marke Quattroporte, sportski salon Ghibli i SUV Levante prevozit će goste G20 na njihovim transferima po Rimu.

Izvršni direktor Maseratija Davide Grasso komentirao je: „Obitelj Maserati počašćena je partnerstvom na događaju od takve međunarodne važnosti s inovativnošću, strašću i jedinstvenim stilom. Maserati utjelovljuje sve intrinzične kvalitete talijanske izvrsnosti, čijem promicanju sm promicanju. Mi smo globalni brend, otvoren svijetu, koji gleda u budućnost vođen stalnom željom za nečim novim!” Radni sastanci summita će se održati u rimskom kongresnom centru La Nuvola, gdje će biti izložen i supersportski Maserati MC20.

Comments

comments