MAN pomaže stradalim područjima u Njemačkoj

Nakon katastrofalnih poplava na zapadu i jugu Njemačke, MAN Truck & Bus odmah je pokrenuo razne mjere pomoći kako bi podržao one koji pomažu na licu mjesta, kao i onima koji su pogođeni ovom neviđenom nepogodom

Brza pomoć na licu mjesta, ali i dugoročna podrška za obnovu, cilj je mjera koje je poduzeo MAN Truck & Bus zbog poplave. Primjerice, od prošlog tjedna njihova njemačka prodajna mreža pruža nebirokratsku pomoć pomagačima dajući prednost svim vozilima koja su spasitelji koristili i koja se i dalje koriste u borbi protiv poplave i sanaciji štete, u smislu održavanja, popravka i 24-satne usluge – bez obzira na to koje su marke. Istodobno, MAN osigurava vlastita vozila, ovisno o raspoloživosti, lokalno i besplatno vatrogasnim postrojbama, radnim skupinama i općinama kako bi pomogli u čišćenju ili transportu zaliha.

foto Auto-Medienportal.Net/MAN

Na primjer, 17 MAN-ovih vozila s posebnim karoserijama poput dizalice ili kipera, trenutno radi u smjenama na poplavnom području, sa zaposlenicima tvrtke koji su također pritekli u pomoć. Pokrenuta je i interna kampanja za pogođene kolege. MAN Truck & Bus svakog mjeseca prikuplja iznose donirane od plaće na takozvani “račun preostalog centa”. Radničko vijeće i izvršni odbor sada su zajednički odlučili podržati pogođene kolege, a tvrtka također nadopunjava iznos na posebnom računu.

Comments

comments