Ljetni pregledi i atraktivni popusti u servisima Peugeot

Peugeot je pokrenuo servisnu ljetnu akciju koja traje do 31. kolovoza 2022., a tijekom koje se mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže Peugeot servisa

U ovoj atraktivnoj ljetnoj akciji servisi Peugeot nude čak 30% popusta na filtre i kočnice, 20 % popusta na dodatnu opremu i povoljnije učlanjenje u klub vjernosti Peugeot Zauvijek. Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30% popusta na dijelove prve ugradnje i(li) Eurorepar rezervne dijelove i to na sljedeće grupe proizvoda: filtre ulja, kabine, zraka motora, goriva te kočione pločice i kočničke diskove.

U ponudi je i akcija od 20% popusta, bez obzira na starost vozila, na svu Peugeot dodatnu opremu – krovni nosači, sjenila za sunce, nosači bicikala, aluminijske naplatke, krovne galerije i dr. Peugeot u navedenom razdoblju nudi učlanjenje u klub vjernosti u ovlaštenim servisima po atraktivnoj cijeni od 75 kn. Članovi kluba mogu odmah koristiti popuste, a omogućena im je i besplatna pomoć na cesti i vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume, točenje krivog goriva ili gubitka ključa.

Comments

comments