Ljetni pregled vozila i dodatne pogodnosti u Citroënu

Citroën je pokrenuo servisnu ljetnu akciju traje do 31. kolovoza 2022. tijekom koje nude 30% popusta na filtre i kočnice, 20 % popusta na dodatnu opremu i povoljnije učlanjenje u klub vjernosti Citroën Zauvijek

Tijekom ove tradicionalne akcije vozači Citroëna mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže Citroën servisa. Akcija traje sve do 31. kolovoza 2022. s 30% popusta na filtre i kočnice i 20 % popusta na dodatnu opremu. U navedenom razdoblju, u ovlaštenim servisima Citroën nudi učlanjenje u klub vjernosti Citroën Zauvijek po atraktivnoj cijeni od 75 kn. Tako novi članovi kluba mogu odmah koristiti dodatne članske popuste, a pored toga omogućena im je i besplatna pomoć na cesti i vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume, točenja krivog goriva ili gubitka ključa.

Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30% popusta na dijelove prve ugradnje i(li) Eurorepar rezervne dijelove i to na sljedeće grupe proizvoda: filtre ulja, kabine, zraka motora, goriva te kočione pločice i kočničke diskove. U ponudi je i akcija od 20% popusta, bez obzira na starost vozila, na svu Citroën dodatnu opremu – krovne nosače, sjenila za sunce, nosače bicikala, aluminijske naplatke, krovne galerije i još mnogo toga s bogatog popisa.

Comments

comments