Jambrek transporti preuzeli još pet DAFova XG+

Nakon što je lanjskom isporukom tri tegljača DAF nove generacije prijevoznik iz Segeta Donjeg zaokružio investicijski ciklus u kojem je isporučeno ukupno 22 naručenih tegljača, “pala” je nova narudžba za još deset novih vozila

Tvrtka Jambrek transporti preuzela je prvih pet od deset naručenih tegljača XG+ 480. Nakon prošlogodišnje isporuke prvih tri tegljača nove generacije DAF (jedan XG+ 480 i dva XG 480) XG i XG+ tegljača, tvrtka Jambrek transporti sada se odlučila za narudžbu svih XG+ prestižnih modela, koji su im se već u prvoj godini eksploatacije pokazali kao izuzetno pouzdani, posebno ekonomični, te izuzetno komforni za vozače.

Jambrek transporti od svog osnivanja 1995. godine izrasla je u jednu od najvećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj sa voznim parkom od stotinjak tegljača. Od toga je sada u floti preko 85 tegljača DAF.  Svi isporučeni XG+ 480 tegljači su opremljeni najnovijim elementima aktivne i pasivne sigurnosti, te mnoštvom tehničkih inovacija koje su ovim DAF modelima osigurale prestižnu titulu Truck of the year 2022.

Pored toga, unaprijeđene karakteristike pogonske grupe i aerodinamike na najnovijim kamionima DAF rezultiraju uštedom potrošnje goriva čak do 10%. Nova generacija DAF-a je hit na svim europskim tržištima; do sada ih je naručeno preko 90.000 a isporučeno više od 50.000 vozila.

Najveće kabine na tržištu osigurat će vozačima dosad još neviđen komfor u kamionskoj industriji, a mnoštvo dodatne opreme vožnju će činiti pravim zadovoljstvom. Vozila je preuzeo vlasnik Mladen Jambrek, a predao direktor prodaje DAF Hrvatske Branko Gojanović, uz prisutnost vozača i tehničke službe Jambrek transporta.

Comments

comments