IVECO se vratio kao službeni kamion za MotoGP

IVECO je najavio obnovu svog partnerstva s MotoGP-om, najvećim svjetskim motociklističkim prvenstvom, 4-godišnjim ugovorom s Dorna Sportsom, nositeljem komercijalnih prava i organizatorom FIM Grand Prix Svjetskog prvenstva

Potvrđujući još jednom svoje snažne veze sa svijetom motosporta, gotovo deset godina nakon posljednjeg sponzorstva, IVECO će naredne četiri godine imati ulogu oficijelnog MotoGP™ dobavljača kamiona, isporučujući 14 vozila kojima će osigurati prijevoz opreme Dorna Sportsa na MotoGP događaje od 2023. do 2026. IVECO će pružiti podršku tijekom ove MotoGP sezone s 13 kamiona/tegljača IVECO S-Way – vodećim modelom u teškoj ponudi marke – i jednim Dailyjem, svojim kultnim lakim gospodarskim vozilom. Pouzdani, sigurni i robusni, kamioni IVECO bit će odgovorni za prijevoz materijala i opreme utrke na rutama koje povezuju trkće staze. Vozila će biti prepoznatljiva, s MotoGP i IVECO logotipovima i posebnom bijelom bojom dizajniranom da odražava snažan trkaći stil tipičan za moto sport.

IVECO je također službeni sponzor Repsol Honda Teama i službeni dobavljač tegljača Mooney VR46 Racing Teama, podržavajući tegljačima S-Way logistiku timova za prijevoz opreme vozača na MotoGP utrke koje se održavaju u Europi. Nova sezona započela je u nedjelju, 26. ožujka na Autodromo Internacional do Algarve u Portimau u Portugalu, a zatvorit će se u studenom na stazi Ricardo Tormo u Valenciji u Španjolskoj, s ukupno 21 Grand Prix utrkom u 18 različitih zemalja. Luca Sra, predsjednik Poslovne jedinice za kamione, Iveco Grupa, rekao je: “Ponosni smo što podržavamo tako izvanredno natjecanje u kojem se vrhunska tehnologija spaja s nenadmašnom hrabrošću i smjelošću da se pređe granice. Ovo sponzorstvo odražava istu energiju na kojoj se temelji IVECO-ova predanost stvaranju najboljih rješenja za potrebe naših kupaca i borbenu strast koja nas tjera da svakodnevno težimo izvrsnosti!”

Comments

comments