IVECO je i dalje službeni prijevoznik Orlen F1 tima

IVECO, službeni partner za kamione Alfa Romeo Racing ORLEN tima od 2019. godine, službeno je predao pet kamiona S-WAY kojima djelomično obnavljaju logističku flotu tima, koja sada broji i sedam kamiona Stralis i kombija Daily

Novi kamioni IVECO S-WAY pridružit će se postojećem voznom parku tima Alfa Romeo Racing ORLEN kako bi osigurali sigurnost i učinkovit prijevoz opreme i momčadi do svih Grand Prixa Europe u natjecanu Formule 1 tijekom nadolazeće sezone. Dokazani rezultati Ivecovih vozila, njihova pouzdanost u širokom rasponu ekstremnih uvjeta, te njihova iznimna ekonomičnost potrošnje goriva i niski ukupni troškovi vlasništva su bili ključni čimbenik u njihovom izboru Alfa Romeo Racing ORLEN-a za kamionskog partnera.

Thomas Hilse, predsjednik marke IVECO, izjavio je: „Ponosni smo na naše partnerstvo s timom Alfa Romeo Racing ORLEN, i da su obnovili povjerenje u naša vozila s ovom novom narudžbom kamiona S-WAY. Dijelimo iste vrijednosti, ambicije i strasti: snažnim timskim duhom težimo izvrsnosti i neprestano pomičemo granice izvedbe. Strastveni smo za svijet sporta, a vodi nas isti cilj: pobjeda! IVECO ima dugu tradiciju u automobilskom sportu i radujemo se novoj trkačkoj sezoni i želimo uspjeh momčadi Alfa Romeo Racing ORLEN!”

Comments

comments