Gradski autobus preuredio za partijanje

Zagrebački inženjer elektrotehnike Želimir Matić gradskoj je i okolišnoj partijanerskoj ponudi dodao jedan neobičan sastojak – tulumbus! Sada se tako ovaj kreativac uz proizvodnju namještaja bavi i vođenjem diska na kotačima

Kako pišu 24Sata, gospodin Matić je još 2019. godine kupio niskopodni gradski autobus, položio za vozača D kategorije i 12-metarskom busu koji je svoj radni vijek proveo na ulicama Zagreba udahnuo novu mladost pretvorivši ga u tulumbus, odnosno autobus za tulumarenje. Tada ga je u planiranom pokretanju ovoga zabavnog biznisa već u startu omela pandemija koronavirusa, no ona je sada, srećom, iza nas.

Tulumbus se može unajmiti za lude i nezaboravne proslave rođendana, momačka i djevojačka slavlja, dan vjenčanja, dolazak po mladu, team-buildinge, noćne izlaske ako vam se ne ide u klub… Želimir vas sa svih tih proslava sigurno vraća kućama: “Vi tulumarite, a ja vas vozim!” , kaže. Tulumbus ima 36 sjedećih i 58 stajaćih mjesta, za optimalno oko 50 do 60 ljudi.  Sjedala su kožna, tu su i hladnjak i ledomat te utori za piće, a opremljen je i visoko kvalitetnim ozvučenjem. Muziku uz disko rasvjetu puštate po svom izboru. a radijus kretanja tulumbusa je do 100 kilometara oko Zagreba.

Poanta je da se ljudi zabave i sigurno vrate svojim kućama. Bus se unajmi u doba koje želite, ja stižem po vas na najbližu stanicu, kupimo ostatak ekipe ako su negdje drugdje i vozim gdje želite unutar 100 kilometara u krugu Zagreba. Možemo se cijelo vrijeme samo voziti, naravno u skladu s propisima koliko vozači smiju voziti u komadu. Mogu vas odvesti u klub pa pričekati i vratiti doma, kako god vi želite. Cijenu ostavljam za upite”, pojašnjava Matić tehnikalije i opcije najma.

Comments

comments