Goodyear za prikolice s niskom platformom

17,5-palčane gume Goodyear KMAX T namijenjene su za prijevoz teškog tereta jer su izdržljive i robusne, a istodobno osiguravaju i brojne prevožene kilometre

Goodyear je u svoju ponudu guma KMAX uvrstio nove 17,5-palčane gume KMAX T za prikolice niskih platformi koje su namjenski razvijene zato da i kod zahtjevnih vrsta transporta omoguće brojne kilometre. Osim toga nove gume osiguravaju cjelogodišnju mobilnost budući da zadovoljavaju zahtjeve za zimske gume i time ostvaruju pravo na simbol pahuljice u planini s tri vrha (3PMSF). To je za prijevoznike dodatna prednost jer na njima voze u svim godišnjim dobima i udovoljavaju sve strožim zahtjevima koje postavlja zakonodavstvo po Europi.

Predstavljene gume razvijene su upravo za zahtjevne vrste transporta koji obavljaju prikolice za niski utovar budući da su izdržljive i robusne. Profil gaznog sloja omogućuje optimalan raspored pritiska na podlogu te posljedično veći broj prevoženih kilometara, ravnomjerno habanje i mali otpor kotrljanja. Guma se može pohvaliti robusnim dezenom s četiri rebra i posebnim kemijskim sastavom mješavine gaznog sloja koji omogućuju da se visoke napetosti koje se kod prikolica niskih platformi često javljaju pri kontaktu s podlogom, raspoređuju po čitavoj kontaktnoj površini. Konstrukcija stope gume svojim konceptom povećava izdržljivost karkase, što je izuzetno važno za teške uvjete upotrebe prikolica za niski utovar.Dostupna je u pet dimenzija, 205/65R17,5, 205/65R17,5, 245/70R17,5, 215/75R17,5 i 235/75R17,5.

Comments

comments