Goodyear EfficientGrip Cargo 2 za lake dostavnjake

Ponudu ljetnih guma za segment lakih komercijalnih vozila Goodyear proširuje drugom generacijom popularnih guma EfficientGrip Cargo, koje su prilagođene i za električna dostavna vozila

Kako kažu u Goodyearu, ove nove ljetne gume odgovaraju na potrebe korisnika u brzorastućem segmentu lakih komercijalnih vozila u Europi. Zahvaljujući novoj smjesi, gazni sloj je otporniji na visoke temperature i grubu asfaltnu podlogu, što rezultira produženom trajnošću za čak 38%, a nove smole u mješavini omogućuju veće elastične deformacije kod kočenja na mokrom kolniku, čime se podiže razina učinkovitosti i skraćuje put kočenja za 8% u odnosu na prethodnu generaciju njihovih guma za lake dostavnjake, EfficientGrip Cargo.

Pošto profesionalni korisnici za svoje dostavne operacije u urbanim sredinama sve češće koriste električna vozila, koja imaju nešto veću masu i znatno veći okretni moment u odnosu na vozila s ICE motorima, ove gume su prilagođene i za takva vozila. Gume Goodyear EfficientGrip Cargo 2 će biti tržišno dostupne na ljeto ove godine, u 23 različite dimenzije, promjera od 14 do 17 inča.

Comments

comments