Ford Trucks od sada i u Belgiji

Nakon pokretanja niza novih zastupništva u zapadnoj Europi, Ford Trucks ulazi u drugu fazu svog širenja dolaskom na jedno od ključnih tržišta na Starom kontinentu

Nadovezujući se na uspjeh postignut u Španjolskoj, Portugalu i Italiji, Ford Trucks sada dolazi i na belgijsko tržište gdje će ih predstavljati tvrtka Herman Noyens Trucks NV. Otvaranje belgijskog tržišta ključan je korak za Ford Trucks koji treba osigurati snažan, kontinuirani rast diljem Europe. Smještena u srcu zapadne Europe, Belgija sa svojom postojećom infrastrukturom i pristupom luci Antwerpen, nudi značajne logističke prednosti. Zemlja se jednako tako ističe kao poticajno tržište koje je sjedište mnogih međunarodnih organizacija. Njihov sektor logistike zauzima važno mjesto u europskom gospodarstvu i priznat je diljem kontinenta kao prioritetan sektor.

Komentirajući odabir belgijskog distributera Hermana Noyens Trucks NV-a za službenog distributera, potpredsjednik Ford Trucksa Serhan Turfan rekao je: „Slijedeći ambiciozne ciljeve, prioritet nam je ostaviti snažan trag Ford Trucks-a u Europi s našim solidnim portfeljem proizvoda, dobrom mrežom zastupnika i raširenom visoko kompetentnom servisnom mrežom. Cilj nam je stvoriti vrijednost najučinkovitijim prijevoznim rješenjima i konkurentnim ukupnim troškovima vlasništva.” Otkrio je i kako Ford očekuje da će u kratkom razdoblju doći do 5% tržišnog udjela u Belgiji, te dodaje kako je uvjeren da će Herman Noyens Trucks NV, koji ima dugogodišnje iskustvo s Fordovom kulturom i teškim vozilima, biti uspješan predstavnik njihove marke na tom tržištu.

Comments

comments