FlixBus i Čazmatrans sklopili strateško partnerstvo

U okviru ovog partnerstva će se u prvoj fazi integrirati mreže autobusnih linija, a u drugoj, tijekom proljeća 2022., dio voznog parka Čazmatransa započinje prometovati prema FlixBus standardima

FlixBus kao mobilni partner tradicionalnih autobusnih prijevoznika objavio je suradnju s Čazmatransom, vodećom hrvatskom kompanijom, koja na tržištu postoji više od 70 godina. Ugovor su potpisali Damir Pavlović, predsjednik Uprave Čazmatransa i Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije. U prvoj fazi suradnje, Čazmatrans i FlixBus integrirat će svoje mreže autobusnih linija, čime se zajedničkim nastupom na tržištu putnicima nudi veća mobilnosti i dostupnost hrvatskih i međunarodnih destinacija, kao i digitalizacija autobusnih karata.

Za putnike to znači jednostavnu, brzu i online kupovinu karata diljem Hrvatske i Europe te dostupne mnogobrojne destinacije s jednom kartom, kaže se u priopćenju. Na samom početku suradnje, u FlixBus mrežu autobusnih linija ulazi više od 30 kontinentalnih destinacija, od kojih neke poput Đakova, Kutine, Petrinje ili Siska prvi put postaju FlixBus destinacije. Uz nove destinacije povećava se i broj polazaka primjerice iz Osijeka, Vukovara i Slavonskog Broda prema Zagrebu, čime se izlazi u susret potrebama svakodnevnog putnika na području kontinentalne Hrvatske.

Nakon kontinenta, dodatno se umrežuje i Dalmacija, ali i druge države, poput Srbije i Sjeverne Makedonije. Čazmatrans dodatno u suradnju uključuje više od 20 fizičkih prodajnih mjesta. U drugoj fazi integracije, tijekom proljeća 2022. godine, dio voznog parka Čazmatransa započinje prometovati prema FlixBus standardima, što znači da će ti autobusi preuzeti prepoznatljivu zelenu boju, uz jamstvo opremljenosti utičnicama, besplatnim internetom, više prostora među sjedalima te će se primjenjivati potpuna digitalizacija karata kao i aplikacijska usluga, uz mnogobrojne pogodnosti za putnike poput dodatnih popusta kroz kupone ili pak kroz razne suradnje koje FlixBus provodi, a koje će putnici moći koristiti.

Comments

comments