Euro NCAP-ovo zlato za Ford Transit Custom

Popularni van je dobio zlatnu nagradu od organizacije Euro NCAP kao priznanje za napredne tehnologije asistencije. Time je Ford jedini brend sa “zlatnim” kombijima u segmentima od 1 i 2 tone i 2 tone, sa svojim modelima Transit Custom i Transit

Jedan od najprodavanijih vanova u Velikoj Britaniji i Europi dobio je zlatnu nagradu u ocjeni svojih naprednih sustava pomoći vozaču (ADAS), od strane neovisnog tijela za ocjenu sigurnosti vozila Euro NCAP. Nova nagrada čini Ford jedinim proizvođačem koji ima dva vana sa zlatnom ocjenom u segmentima od 1 i 2 tone, nakon što je veći Ford Transit prošle godine dobio zlatni status. Ford je sada i jedini proizvođač s više od jednog kombija sa zlatnom ocjenom u svojoj ponudi, a Transit je dobio najvišu ocjenu od svih testiranih vozila.

Zlatna ocjena Transit Customa rezultat je povišenih sigurnosnih specifikacija, uključujući standardizaciju tehnologije podsjetnika za sigurnosni pojas početkom godine. Ostala poboljšanja koja dolaze na Transit Custom s početka 2022. uključuju novo digitalno retrovizorsko ogledalo za modele kod kojih je preglednost straga često prikrivena. Kupci kombija sada također mogu imati koristi od LED osvijetljenih unutarnjih krovnih držača tereta i praktične opcije poda s dvostrukim opterećenjem, s pratkičnim ladicama, za vozila s kratkim i dugim međuosovinskim razmakom. Paleti boja se pridružila elegantna nova završna obrada Grey Matter.

Comments

comments