Dva IVECO S-Waya za Scuderiju Ferrari

Dva tegljača IVECO S-Way u bojama i s oznakama Ferrarija pridružit će se floti IVECO vozila isporučenih Scuderiji Ferrari, a koristit će se za prijevoz bolida i opreme momčadi Formule 1 do trkaćih staza svjetskog F1 prvenstva

Kao službeni partner Scuderia Ferrari i službeni sponzor Ferrari Challenge Europe, IVECO je isporučio dva kamiona IVECO S-Way na ceremoniji koja se održala na kultnoj Ferrarijevoj stazi u Fioranu u nazočnosti Luce Sra, predsjednika poslovne jedinice za kamione Iveco grupe, i Laurent Mekiesa iz Scuderia Ferrari Racinga. Dva kamiona IVECO S-Way s posebnim naljepnicama i u ekskluzivnoj boji tipičnoj za momčadska vozila Formule 1, proširuju IVECO flotu isporučenu Scuderiji Ferrari, a koristit će se za prijevoz bolida i opreme Formule 1 na utrke svjetskog prvenstva.

Luca Sra, predsjednik, Truck Business Unit, Iveco Group, komentirao je: “Vrlo smo ponosni što je naš brend povezan s takvom svjetskom sportskom legendom. Posljednjih 20 godina surađivali smo s Ferrarijem, koji je našim vozilima visokih performansi i pouzdanosti povjerio logistiku i upravljanje svojim najvažnijim imovinama. Dijelimo slične vrijednosti i ambicije, strast i natjecateljski duh potreban za izvedbu na najvišoj razini. Baš kao i Scuderia Ferrari, pokreće nas borbena strast da težimo izvrsnosti, neprestano pomičući granice onoga što je moguće kako bismo podigli ljestvicu na našim performansama – dan za danom, uvijek ciljajući na vrh!”

IVECO S-Way je teški kamion razvijen za isporuku kompletnog paketa značajki i usluga usmjerenih na vozača, na održivost i na naprednu razinu novih prilagođenih usluga omogućenih povezivanjem. To je transportno rješenje dizajnirano da poboljša život vozača u vozilu. Podiže učinkovitost goriva na novu razinu s novom linijom motora, naprednim tehnologijama, izvanrednim aerodinamičkim performansama i inovativnim uslugama po mjeri. Kamioni IVECO S-Way isporučeni Scuderiji Ferrari niski su tegljači koji su savršeno prilagođeni kamperskim poluprikolicama tima iz Maranella. Opremljeni su motorom Cursor 13 od 570 KS, automatiziranim mjenjačem HI-TRONIX s 12 stupnjeva prijenosa i potpuno automatskim ovjesima. Sadrže napredni infotainment sustav sa satelitskom navigacijom, IVECO Driver Pal i 4G povezivanjem.

Comments

comments