DKV BOX EUROPE: U Italiji započela pilot faza

U Italiji je DKV Euro Service u započeo pilot fazu svog cjelovitog rješenja naplate cestarine diljem Europe, DKV BOX EUROPE, a talijanski operatori autocesta već su odobrili projekt

Pilot faza DKV BOX ITALIA za nacionalne prijevoznike započela je u jesen 2020., dok DKV već više od 30 godina nudi proizvode s naplatom cestarine za odabranog operatora za Italiju. Uz DKV BOX EUROPE i DKV BOX ITALIA, ovaj pružatelj usluga mobilnosti u budućnosti će proširiti paletu usluga za svoje korisnike i dodati dva uređaja u vozilu za bezgotovinsko plaćanje cestarine na talijanskim autocestama za vozila iznad 3,5 tone. “Početak pilot faze DKV BOX EUROPE izuzetno je važan korak za nas. Italija ima jednu od najvažnijih mreža autocesta s naplatom cestarine”, s ponosom nam je rekao Jérôme Lejeune, direktor naplate cestarine u DKV Euro Serviceu.

“Trenutno prijevoznici mogu koristiti DKV BOX EUROPE za bezgotovinsko plaćanje cestarine u Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Austriji, Španjolskoj, Portugalu, Bugarskoj, kao i za tunele Warnowtunnel, Herrentunnel i Liefkenshoektunnel. Uključivanjem Italije, samo će jedan uređaj pokriti jedanaest sustava cestarina. Pristupom Mađarske i Švicarske namjeravamo omogućiti korisnicima trinaest sustava plaćanja do sredine ove godine. Zahvaljujemo talijanskom Udruženju operatora autocesta AISCAT-u i radujemo se uspješnoj suradnji u budućnosti!”, dodao je.

Comments

comments