Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh

Toyota Hrvatska se i ove godine priključila humanitarnoj akciji u kojoj su za mališane i medicinsko osoblje iz Klinike za dječje bolesti Zagreb pripremljeni prigodni darovi, kako bi donijeli barem dašak blagdana, veselja i dobrih želja

U ovo blagdansko vrijeme lijepo je i plemenito sjetiti se onih koji ih neće provesti u toplom obiteljskom domu. Pogotovo najmlađih, djece, i onih koji skrbe o njihovom zdravlju. I ove je godine organizirana humanitarna akcija „Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh“ u kojoj su za mališane i medicinsko osoblje iz Klinike za dječje bolesti Zagreb pripremljeni prigodni darovi, kako bi im donijeli barem dašak blagdana, veselja i dobrih želja.

Akciju „Želim ti osmijeh“ je organizirao portal Wish mama kao dio projekta Grad Sv. Nikole, a ovoj lijepoj blagdanskoj priči odazvao se i Hrvatski paraolimpijski odbor, čiji je Toyota globalni partner. Darove je u bolnicu donio sv. Nikola, ali u dijeljenju ipak nije bio sam – pomogli su mu rally vozač Juraj Šebalj i paraolimpijac Kristijan Vincetić. A osim pripreme darova Toyota se pobrinula da svi paketi do djece i zaposlenika bolnice stignu brzo i sigurno – u automobilima C-HR i GR Yaris.

Comments

comments