DAF predstavio novu generaciju Night Locka

Proizvođač iz Eindhovena predstavlja svoj jedinstveni sigurnosni uređaj za seriju DAF kamiona nove generacije. Noćna brava može se isporučiti za svaki novi XF, XG i XG⁺, kao i za naknadnu ugradnju preko svih službenih DAF distributera

Novi DAF Night Lock savršeno je integriran u bočnu oblogu vrata novih kamiona XF, XG i XG⁺. Mehanička brava koristi rukohvat i robusnu strukturu vrata, u koju su već tvornički ugrađena sva potrebna pojačanja. Ovaj sigurnosni sustav se sastoji od čelične ploče u boji obloge kabine i ima preklopni prekidač. Kada se aktivira, ploča klizi prema dolje kako bi se spojila s robusnim rukohvatom. To blokira vrata i sprječava nepozvane goste da uđu u kabinu. Crveni indikator jasno pokazuje da je DAF Night Lock aktiviran. Kako bi se osiguralo da vozač može trenutno izaći iz kabine u slučaju nužde, dovoljan je jedan pritisak na preklopnu sklopku za otključavanje brave.

Opsežni testovi su pokazali da novi DAF Night Lock može izdržati sile do 150% veće od bilo kojeg drugog sličnog sustava na tržištu. Kao rezultat toga, kada su opremljena DAF noćnom bravom, vrata nove generacije XF, XG i XG⁺ ne mogu se otvoriti čak ni pajserom. Posebna naljepnica na vanjskim kvakama vrata ukazuje na prisutnost DAF Night Lock-a. Za DAF Trucks su sigurnost i dobrobit vozača od najveće važnosti. Zato su 2008. godine prvi uveli Night Lock za optimalnu zaštitu vozača. Nova generacija ne samo da je besprijekorno integrirana u vrata, već je još robusnija i lakša za korištenje. Novi DAF Night Lock za novu generaciju DAF-a sada je dostupan za naručivanje kod DAF zastupnika, ali i kao komponenta za naknadnu ugradnju u već isporučena vozila.

Comments

comments