Citroën je predstavio Berlingo Business M

Od lipnja će ponuda francuskog proizvođača biti bogatija za putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima, uz tri motora i dva moguća paketa opreme na izbor

Nakon Berlinga Business XL, u ponudu stiže i kompaktni model s kraćim međuosovinskim razmakom. Namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 900 kg i obujam prostora za teret do 1355 litara. Vanjski dizajn je kao kod putničkih verzija Berlinga,  jednako kao i vozne karakteristike i drugi elementi udobnosti i sigurnosti. Iz svijeta lakih gospodarskih vozila preuzeo je nosivost i veliki tovarni prostor. U ponudi je s pet sjedala te pregradnom stijenom i rešetkom iza drugog reda reda. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo sa mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Duljina M dolazi s dvije razine opremljenosti Live i Feel.

Serijsku opremu Berlinga Business M čini šest zračnih jastuka, ABS + REF + AFU + ESP + ASR, cofee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Aktive Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, ručni klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth+ USB i drugo. Dostupan je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S BVM6, a od dizelskih motora, tu su BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S. Uz jači motor može se doplatiti za posljednju generaciju mjenjača EAT8. Vozila za isporuku odmah ima dovoljno, u ponudi je s cijenom od 103.500 kn bez PDV-a. Uz Citroën finaciranje mjesečna rata je od 1.400 kn.

Comments

comments