Auto Hrvatska predstavlja DFSK Eco City 31

Nakon električnog vana DFSK EC35 koji dolazi blago dotjeran za hrvatsko tržište, naša najveća automobilska tvrtka netom je predstavila njegovu kamionet izvedbu s bogatom serijskom opremom i velikim praktičnim teretnim prostorom

Okretan i mobilan, EC31 vrlo lako će ispuniti sve zadatke. Njegove kompaktne dimenzije idealne su za gradske ulice, dostave po otocima, turističkim naseljima i sl. Vozački komfor dodatno je naglašen serijskim klima uređajem i infotainment sustavom od 10 inča s kamerom za vožnju unatrag. Također, model EC31 pogodan je za razne preinake sukladno zahtjevima kupca (kiper, zatvoreni sanduk…).

Uz izdašni teretni prostor dimenzija 2900 x 1540 x 370 i nosivosti od čak 1205 kg, model EC31 opremljen je identičnom baterijom kao i model DFSK EC35. LFP baterija kapaciteta 38,7 kWh napaja elektromotor od 60 kW i jamči izniman doseg do 268 km ovisno o uvjetima i načinu vožnje, odnosno 215 km prema normi WLTP. Baterija se može puniti putem brzog punjača CCS ili na wallboxu ili javnoj punionici putem AC OBC punjača od 6.6 kW.

Uz model EC 31 u ponudi je i model već poznat domaćim kupcima – furgon EC 35. Gradsko dostavno vozilo sa zatvorenim teretnim prostorom – furgon dolazi „osvježen“ za tržište HR. Sukladno zahtjevima kupaca brzina ovog gradskog dostavnjaka povećana je sa 80 km/h na 100 km/h, čime se dodatno povećava mobilnost. WLTP doseg je između 163 do 227 km, ovisno o uvjetima upotrebe. Tu su lijeva i desna klizna vrata a CCS (brzo) punjenje za samo 45 minuta osigurava da se brzo može nastaviti putovanje i dostava.

Nosivost vozila je 1015 kg. Također, prilagođen je ADAS sustav koji pazi na sigurnost pješaka prilikom manipulacije vozilom u gradskim uvjetima dostave i nižim brzinama do 30 km/h. Bogata serijska oprema, koja uključuje klima uređaj, multimedijski uređaj s bluetooth sustavom, kameru za vožnju unatrag i centralno zaključavanje svih vrata, učinit će dostavu jednostavnom i praktičnom. Model je dostupan i u varijanti s dva reda sjedala, a vozila se mogu razgledati u salonima Auto Hrvatske u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Zadru i Splitu.

Comments

comments