Atraktivna ljetna ponuda za novi Citroën C3

Citroën je u srpnju pripremio atraktivnu ponudu za urbani gradski automobil, novi C3 koji je dostupan odmah za isporuku, s cijenom već od 97.200 kn do registracije i petogodišnjim jamstvom

Novi, netom redizajnirani Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, u srpnju je na akcijskoj ponudi koja je i više nego atraktivna, kao uostalom i sam automobil. Novi C3 se ističe osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti, karakterističnom za ovog proizvođača. Automobil je dostupan odmah za isporuku, a poklon za sve fizičke osobe i male tvrtke je pet godina jamstva, i vrijedi bez obzira na način financiranja. Tu je i bogata serijska oprema, pogotovo u akcijskom modelu Citroën C3 Feel PureTech 83 koji u ovoj ponudi stoji od 97.200 kn do registracije.

Od sve sile serijske opreme izdvojit ćemo LED Vision svjetla, klima uređaj, multifunkcijski upravljač i 5” tablet + DAB audio sustav, električni paket, vrhunsku sigurnosnu opremu i drugo. Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji novog Citroën C3 na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Comments

comments