Modernije, izdržljivije i isplativije

Najnovije gume za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda omogućuju voznim parkovima brojne prednosti. Između ostalih, osiguravaju izvrsnu mobilnost u zimskim uvjetima

Robne marke Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda još prije dolaska zime predstavljaju svoje nove serije guma za prikolice. Njima odgovaraju na potrebe voznih parkova u međunarodnom i regionalnom prijevozništvu te na sve strože europske propise koji vrijede za zimske gume. Ti propisi naime zahtijevaju oznaku 3PMSF (pahuljica u planini s tri vrha) i na gumama za prikolice, a ne samo na gumama za pogonsku i upravljačku osovinu. Propisi o upotrebi zimskih guma po pojedinim se europskim državama prilično razlikuju i često mijenjaju. Ugradnja posljednje generacije guma za prikolice s oznakom 3PMSF prijevoznicima omogućuje bezbrižnu vožnju, stoga se za njih odlučuje sve više voznih parkova

Nove Goodyear gume za prikolice KMAX T GEN-2 s oznakom 3PMSF su namijenjene prvenstveno regionalnim voznim parkovima. Za razliku od svojih prethodnica gume KMAX T omogućuju više prijeđenih kilometara, bolje prianjanje i dulji životni vijek, a ujedno su jedna od najcjelovitijih serija guma za prikolice s oznakom 3PMSF. Seriju naime čine jedna dimenzija za 19,5-palčane naplatke i četiri dimenzije za 22,5-palčane naplatke, uključujući inačicu 385/65R22,5 High Load, koja također zadovoljava najstrože zahtjeve za upotrebu tijekom zimskih uvjeta na cesti.
Nova guma za prikolice iz Dunlopa, SP247 s oznakom 3PMSF, može se pohvaliti funkcionalnom svestranošću jer je primjerena za prijevoze na dugim relacijama, a i za gradsku vožnju.

Savina nova guma za prikolice CARGO 5 s oznakom 3PMSF voznim parkom osigurava odličan omjer između cijene i izdržljivosti. Guma za koju su karakteristične robusna konstrukcija karkase i najsuvremenija tehnologija dezena, omogućuje naime mnogo prijeđenih kilometara, izdržljivost u svim vremenskim uvjetima i niske troškove po kilometru. Guma je razvijena za širok spektar upotrebe – od prijevoza na velikim relacijama do gradskoga prometa. Fuldina guma REGIOTONN 3 s oznakom 3PMSF razvijena je stoga da zadovoljava potrebe transportnih tvrtki i privatnih prijevoznika u međunarodnom ili regionalnom mjerilu po troškovnoj učinkovitosti u segmentu srednje klase.

Comments

comments