1,600,000-ti Daily iz tvornice Suzzara

Iveco slavi jubilarni proizvedeni Daily koji je sišao s montažne trake tvornice Suzzara u Mantovi, Italija, slavne lokacije koja je oduvijek bila referenca za proizvodnju Ivecovih lakih komercijalnih vozila

Popularni “gradski kamion”, Iveco Daily, je kultno dostavno vozilo koje se neprestano unapređuje više od 40 godina, pomičući granice inovativnosti, svestranosti i učinkovitosti, te predviđajući razvoj potreba svojih kupaca. Uveo je mnoge revolucionarne inovacije, neke i prvi put u industriji, ostajući vjeran svojoj DNK. Ove jedinstvene karakteristike temelj su za trajni uspjeh Dailyja na tržištu, na kojem vodi u segmentu visoke nosivosti s modelom od 7 tona, a koji je referentna točka u klasi, posebno verzija s motorom na prirodni plin.

Inače, jubilarno proizvedeno vozilo je novi Daily u kombi verziji, model 35C18H V, opremljen 3,0-litrenim, Euro VIE Heavy Duty dizelskim motorom od 176 KS. Tim u tvornici Suzzara radi u savršenoj sinergiji u svakoj fazi proizvodnog procesa – od montaže šasije i karoserije kabine, do lakiranja i ugradnje mjenjača, pa sve do kraja i ugradnje unutarnjih obloga završnog pregleda vozila. Tvornica također sklapa posebne verzije za vojsku, kao i vatrogasne aplikacije.

Comments

comments