Peugeot Rifter klinici za dječje bolesti u Zagrebu

Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za naše male pacijente. Djeluje na tri lokaliteta, ali i surađuje s brojnim suradnim zdravstvenim ustanovama. Stoga im je neophodna kontinuirana mobilnost.

P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey  ujedno i generalni zastupnik Marke Peugeot u Republici Hrvatskoj donirao im je stoga Peugeot Rifter u svojoj duljoj izvedbi Business. Ključeve automobila je ravnatelju KDBZ prof.dr.sc. Goranu Roiću predao generalni direktor tvrtke P Automobil Import d.o.o. Tomislav Miletić.

Ovom donacijom tako tvrtka P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey,  ujedno i generalni zastupnik Marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, pokazuje izraženu društvenu odgovornost. Uostalom, Peugeot u Hrvatskoj to čini od samih početaka, na isti način kao i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina” ali i donirajući pse vodiče Udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet.

Comments

comments