Ove subote se održava Europska noć bez nesreća

U subotu se u hrvatskim gradovima obilježava Europska noć bez nesreća a mladi vozači u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Zadru i Rijeci će pokazati što znači biti odgovoran vozač

Sa subote na nedjelju 15./16. listopada u hrvatskim gradovima će se po peti puta održati međunarodna akcija Europska noć bez nesreća za odgovornu vožnju mladih bez utjecaja alkohola. Ova akcija će se odvijati u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu (SUP) i pod pokroviteljstvom Europskog foruma mladih i organizacije Odgovorni mladi vozači (Responsible Young Drivers – RYD).

Tako će u Zagrebu svi mladi između 18 i 26 godina moći sudjelovati u dobrovoljnom alkotestiranju ispred klubova San Antonio i Žabac uz podršku volontera SUP-a i sudenata Fakulteta prometnih znanosti te Zagrebačke pivovare koja već četvrtu godinu zaredom financijski podupire ovu akciju u sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“, prve hrvatske kampanje o odgovornom konzumiranju alkohola.

Tina Puhalo Grladinović, voditeljica Korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare tim povodom je izjavila: “Drago nam je što i ove godine sudjelujemo u Europskoj noći bez nesreća u sklopu naše kampanje “Razmisli – kad piješ, ne vozi”. Kao vodeća domaća pivovara sustavno brinemo o odgovornom ponašanju u prometu što činimo i ovog puta pružajući financijsku podršku ovom projektu uz aktivno sudjelovanje naših zaposlenika.”

Comments

comments