Optimistično prema Busworld Europe

Sljedeće izdanje Busworld Europe održat će se na sajamskom prostoru Brussels Expo, od 9. do 14. listopada ove godine, a odjel prodaje sajma svakodnevno na popis dodaje nove izlagače

Dok u Europi vjerojatno dolazimo do posljednje faze virusa prije nego što krenemo autocestom ostavljajući pandemiju daleko iza sebe, u nekim dijelovima svijeta virus je još uvijek snažno prisutan. Jedini pravi put je gledati unaprijed. Ekipa Busworlda to shvaća vrlo doslovno, pa njihove uobičajene pripreme idu punom parom. Medijske kampanje se pripremaju i započet će u travnju; organizacija Busworld Awards imala je svoj prvi sastanak i uputit će pozivnicu svim proizvođačima autobusa, dok odjel prodaje svakodnevno na listu dodaje nove izlagače. Kao što se može vidjeti na popisu izlagača na obnovljenoj web stranici Busworld Europe, nažalost nedostaju dva važna imena: Daimler Buses i Volvo Buses.

Službeno su, iz samo njima znanih razloga, odlučili ne sudjelovati na Busworld 2021. S druge strane, tu su i dalje sva ostala važna imena, kao što su: Van Hool, MAN, VDL, Scania, Irizar, Iveco, Solaris Bus & Coach, Anadolu Isuzu, BYD, Karsan, Alexander Dennis, Ebusco, Yutong, Caetanobus (s Toyotom), Marcopolo i mnogi drugi. Proizvođači vozila i karoseristi bit će zastupljeni na 30.000 m2 izložbenog prostora na Brussels Expo. Kao i uvijek, bit će mnoge premijere autobusa, i minibuseva, a svi posjetitelji će kao i dosad zadovoljiti sve svoje potrebe vezane uz autobuse. Do kraja siječnja Busworld je već registrirao 303 izlagača i prodao 75% ukupnog prostora!
Goran Kekić

Comments

comments