Nova ponuda: Toyota i Lexus Custom Lease

Ova ponuda je namijenjena isključivo pravnim osobama, za slobodna zanimanja, obrte i male i srednje tvrtke, kojima je i prije krize zbog koronavirusa, a pogotovo danas, bilo poprilično teško riješiti financiranje vozila

Toyota Croatia d.o.o. pripremila je novi model financiranja vozila za svoje flotne kupce na hrvatskom tržištu. Radi se o Toyota i Lexus Custom Lease proizvodu koju uključuje financiranje vozila marki Toyota i Lexus kroz operativni leasing sa uključenim uslugama kojega pružamo u suradnji sa tvrtkom ALD Automotive d.o.o. Ovaj “proizvod” je dostupan putem ovlaštene prodajne mreže Toyota i Lexus u Hrvatskoj, a ponuda je namijenjena isključivo pravnim osobama kao što su slobodna zanimanja, obrti, male i srednje tvrtke i uključuje financiranje vozila putem operativnog leasinga s fiksnom kamatom i ostatkom vrijednosti. Odličan potez, jer je upravo toj skupini i prije koronavirusne krize bilo vrlo teško dobiti financiranje za vozila. Period financiranja može biti od 2 do 5 godina, do maksimalne ukupne kilometraže od 200.000 km.

Klijent može individualno za svako vozilo koje nabavlja prilagoditi trajanje ugovora, planiranu kilometražu koju će priječi i obim usluga uključenih u ugovor. Standardne usluge koje su uključene u ugovor su financiranje vozila bez početnog učešća, servisno održavanje, pomoć na cesti, upravljanje likvidacijom štete kod osiguranja, porez na cestovna motorna vozila (kada je primjenjivo), osiguranje vozila (AO i KASKO), kao i troškovi registracije i tehničkog pregleda. Dodatne usluge su gume sa uslugom sezonske zamjene i skladištenja, zamjensko vozilo, kartica za gorivo te odvoz/dovoz vozila na servis ili sezonsku zamjenu guma. Tako odabirom modela vozila, te trajanja ugovora, planirane ukupne kilometraže i obima usluga uključenih u ugovor, klijent prilagođava mjesečni trošak za korištenje vozila (voznog parka) svojim potrebama i mogućnostima.

Comments

comments