Na Petrolu plaćajte putem mobilne aplikacije

Putem svoje mobilne aplikacije Na putu, koja je dostupna za preuzimanje na Apple Storeu i Google Playu, Petrol na svojim benzinskim servisima pruža mogućnost plaćanja, ne samo goriva, bez ulaska u prodajni objekt

Digitalizacija je ušla u sve pore naše svakodnevnice, a aktualne svjetske trendove prati i Petrol. Tako uz mobilnu aplikaciju Na putu sada možete plaćati gorivo i pranje automobila iz udobnosti vlastitog vozila, Kavu na putu plaćate bez kovanica, a hranu Fresh i HipShop proizvode naručujete i plaćate unaprijed te ih preuzimate na prodajnome mjestu. Praktično, brzo i jednostavno. Kako biste proveli uplatu, možete upotrijebiti Petrol klub platnu karticu, mBills, debitne kartice Visa i Mastercard ili na aplikaciju položite kredit (gotovina na prodajnome mjestu Petrola).

Aplikacija je jednostavna za upotrebu. Potrebno je na svom pametnom telefonu ili tabletu instalirati mobilnu aplikaciju Na putu, s Google Playa ili Apple Store-a i prilikom registracije unijeti bankarsku karticu kojom će se obavljati plaćanje. Na benzinskoj postaji, prije samog točenja goriva, potrebno je pokrenuti aplikaciju, skenirati QR kod koji se nalazi na samom uređaju i može se krenuti s točenjem goriva. Nakon što natoči gorivo, korisnik obavlja plaćanje računa klikom na dugme “Plati” u mobilnoj aplikaciji. Time je proces kupovine i plaćanja brzo i jednostavno završen.

Comments

comments